Αρχική Σελίδα

Zhuzhou Jiabang Refractory Metal Co., Ltd

καλής ποιότητας Heatsink για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Heatsink για τις πωλήσεις
Σας ευχαριστώ για στην παροχή σε με τα ικανοποιημένα προϊόντα και της πολύ στοχαστικής υπηρεσίας! Θα διατάξουμε πάλι!

—— Roy Hilliard

Τα μαξιλάρια MoCu έχουν εξεταστεί και έχουν τοποθετηθεί ήδη στα συστατικά. Ακριβώς επιθυμητοί για να σας ενημερώσουν είναι αρκετά εντυπωσιακοί. Εντελώς ανταποκριθείτε στα ποιοτικά πρότυπά μας!

—— Δαβίδ Balazic

Έχουμε χρησιμοποιήσει CPC1 Jiabang: 4:1 ως φλάντζες βάσεων για περίπου 2 έτη. Τα προϊόντα τους διατηρούν πάντα μια υψηλή σταθερότητα για τα προϊόντα μας. Μπορούμε να παραδώσουμε τα υλικά τους στους πελάτες με αυτοπεποίθηση. Εξετάζουμε ότι το zhuzhou jiabang είναι αξιόπιστος συνέταιρος.

—— Merinda Collins

Είμαι Online Chat Now

Zhuzhou Jiabang Refractory Metal Co., Ltd

1 2 3 4 5 6
Zhuzhou Jiabang Refractory Metal Co., Ltd Zhuzhou Jiabang Refractory Metal Co., Ltd Zhuzhou Jiabang Refractory Metal Co., Ltd Zhuzhou Jiabang Refractory Metal Co., Ltd Zhuzhou Jiabang Refractory Metal Co., Ltd Zhuzhou Jiabang Refractory Metal Co., Ltd
公司大门 RWMA 美国焊接协会会员 湖南省焊接协会会员单位 湖南省新材料企业 中南大学产学研基地

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : JBNR
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100
Ετήσιες πωλήσεις : 10,000,000-20,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : 40% - 50%

Η πυρίμαχη Co. μετάλλων Jiabang Zhuzhou, ΕΠΕ, που ιδρύεται στο έτος 2008, έχει μια κάλυψη περιοχής 12000m2. Το καταχωρημένο κεφάλαιό του είναι RMB 30 εκατομμύρια. 
Η πυρίμαχη Co. μετάλλων Jiabang Zhuzhou, ΕΠΕ αφιερώνεται στην έρευνα και την παραγωγή των προϊόντων στον τομέα ηλεκτρονικής, την ιατρική περιοχή, τη νέα ενεργειακή βιομηχανία και τις αεροναυτικές και διαστημικές βιομηχανίες κ.λπ.
Τα κύρια προϊόντα είναι καθαρό βολφράμιο, καθαρό μολυβδαίνιο, χαλκός βολφραμίου, χαλκός μολυβδαίνιου, Cu/Mo/Cu το (CMC), Cu/MoCu/Cu το (CPC) και βαρύ κράμα κ.λπ. βολφραμίου, 
JB κατέχει μια ιδιαίτερα-κατάλληλη τεχνική ομάδα που έχει τη συγκεντρωμένη θεωρητική καθοδήγηση και την εξαιρετικά πλούσια εμπειρία άσκησης στις πτυχές της μεταλλουργίας σκονών, της επεξεργασίας Τύπου και της επεξεργασίας μορφής. Εκτός αυτού, μια ενεργητική τεχνική ομάδα με τις κατάλληλες ηλικίες είναι πλήρης των ισχυρών δημιουργικών πνευμάτων και των διερευνητικών ικανοτήτων.
Από το έτος 2014, έχουμε αρχίσει το reseach και την ανάπτυξη για τα ερμητικά υλικά συσκευασίας και heatsink τα υλικά. Και μέχρι τώρα, έχουμε εισαγάγει για RMB 15 εκατομμύρια για να αναβαθμίσουμε τις μηχανές. Με τα έτη ανάπτυξης, οι ιδιότητες των heatsinks έχουν φθάσει ήδη στο διεθνές ποιοτικό επίπεδο.

JBNR θα κρατήσει συνεχώς την πεποίθηση «του πελάτη πρώτιστου, των απαιτήσεων που ικανοποιούνται, της βελτίωσης συνεχιζόμενης, και παγκόσμιας ποιότητας που ακολουθείται» και θα συνεργαστεί στενά με τους πελάτες, που σχεδιάζουν για να κερδίσει μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση και να αναπτυχθεί μαζί με τους πελάτες στον άγριο ανταγωνισμό αγοράς. Οι ευπρόσδεκτοι άνθρωποι από όλους τους τομείς και τους πελάτες από το εξωτερικό και το σπίτι για να συμβουλευθούν την τεχνολογία, κάνουν επιχειρήσεις και συνεργάζονται από κοινού.

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhuzhou Jiabang Refractory Metal Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Wu

Τηλ.:: 86-731-28410199

Φαξ: 86-731-28415766

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)